Renjerin uudet jerkyt saapuivat K-kauppoihin

Helsinki Central Railway Station

Renjerin uudet pussijerkyt ovat nyt saatavilla valituissa K-kaupoissa eri puolilla Helsinkiä. Renjerin löydät K-Supermarket Postitalosta, K-Supermarket Mustapekasta, K-Market Mansku 94stä ja K-Market Ruoholahdesta. Jokaisesta myymälästä löytyy poro-, hirvi- ja peurajerkyä. Käy nappaamassa itsellesi pussi korkeaproteiinista herkkua!

Jatkamme laajentamista lähiviikkojen aikana muihin K-kauppoihin aluksi pääkaupunkiseudulla ja myöhemmin ympäri Suomea. 

Tuotteemme on ollut jo viime syksystä saatavilla Helsingissä Annan Villilihasta Kauppahallissa ja Kankurin Tuvasta Pohjois-Esplanadilla. Muualta Suomesta tuotettamme löytyy mm. Oulun Kauppahallista, Joulupukin Pajakylästä, K-Market Rinteenkulmasta Rovaniemeltä sekä Peltohermannin Viinitilalta Ilomantsista.